Muita sekalaisia musalinkkejä joka lähtöön:

 

Academy of Country Music

Tietoa akatemian jakamasta palkinnosta ja seikkaperäinen esittely palkinnonsaajista.

AllMusic

AllMusic sisältää arvosteluja ja artikkeleita ja tietoa yhtyeistä ja muusikoista.

American Roots Music

Sivustolla liikutaan amerikkalaisen musiikin juurilla: blues, country, bluegrass, gospel, cajun, zydeco, tejano... Mukana on suullista historiaa, mm. Arlo Guthrien, Flaco Jimenezin, B.B. Kingin, Alan Lomaxin ja Willie Nelsonin haastattelut, lukuisien artistien lyhyet esittelyt, klassikoiksi muodostuneiden laulujen historiaa, soittimien ja soittotapojen uudistuksia.

Artistimaksaa.fi

Sivusto, jolta voit etsiä tilaisuuteesi sopivan esiintyjän.

Bluegrass Guitar Home Page

Doc Watsonille omistetulla sivulla on tietoa artisteista.

Bluegrass-musiikki

Sivuilla yleistietoa bluegrass-musiikista, sen soittimista, suomalaisista bluegrass-yhtyeistä, keikka- ja jamipaikoista sekä Suomen bluegrass-musiikin yhdistyksen toiminnasta.

Bluegrass today

Bluegrassin uutisia Amerikasta.

Blues Finland

Blues-Finland.com on bluesin ja blues-sukuisen musiikin ajankohtaisuuteen aktiivisesti pureutuva verkkomedia

Bobdylan.com

Bob Dylan Bob Dylanin levyt, sanoitukset ja tulevat konsertit. Kappaleista musiikkinäytteet.

Buukkaa-bandi.fi

Buukkaa-bandi.fi tarjoaa bändeille helpon ja riskittömän kanavan hankkia lisää keikkaa. Kuka tahansa bändi voi liittyä mukaan.

Cisse Häkkinen : I love you anyway

Edesmenneelle Hurriganes-yhtyeen basistille Christer CisseHäkkiselle (1951-1990) omistettu sivusto. Sisältää Häkkisen elämäkerran, täydellisen diskografian ja levytyshistoriikin kertaluontoisia projekteja myöten. Mukana myös tietoja Häkkisen käyttämistä soittimista sekä hänen kokonaisvaltaiseen rock n' roll -elämäntapaansa olennaisesti liittyneistä jenkkiautoista. Runsaasti valokuvia.

Colossus : finnish progressiv music association

finnish progressiv music association Suomalainen progressiivisen musiikin yhdistyksen sivuilta voi seurata haastatteluja, keskusteluryhmiä ja progeuutisia.

Country & Western Society of Finland

Kantriyhdistyksen sivuilta löytyy katsaus kantrimusiikin historiaan ja kehitykseen, artikkelit kantrin sanoituksista ja instrumenteista sekä artistiesittelyjä. Lisäksi tietoa Western -harrastuksista, lännenratsastuksesta, kantritanssista, lännenvaatetuksesta ja cowboy-ammunnasta sekä tapahtumakalenteri.

Discography of Blue Grass Sound Recordings 1942-

Bluegrass-levyjen diskografia. Erilliset listat singleistä, EP:istä, LP:istä ja levymerkeistä.Hakumahdollisuus myös yksittäisen kappaleen nimellä.

Emma-gaala

Emma-gaala on Ääni- ja kuvatallennetuottajat ÄKT ry:n järjestämä tapahtuma, jossa palkitaan vuoden menestyneimmät taiteilijat ja alan ammattilaiset. Sivulla voit tutustua ehdokkaisiin ja äänestää omaa suosikkiasi.

FolkLib Index : A Library Of Folk Music Links

Linkkejä folkia, bluegrassia, ja akustista bluesia soittavien artistien sivuille, sekä muille alaa sivuaville sivuille.

Folk & Roots Online

Guide Folkmusiikin hakuteos artisteista ja musiikista.

Gramex ry

Esittävien taiteilijoiden ja äänitetuottajien tekijänoikeusyhdistys.

GRAMMY.com

Grammy-palkinnon virallinen kotisivu, josta löytyy mm. haku, jolla voi hakea eri kategorioiden Grammy-voittajia.

Hillbilly Music

Hillbilly-musiikin tietokanta. Artistit ja yhtyeet, vanhojen tiskijukkien esittelyt, merkkipäivät.

KaaosZine

Musiikkialan uutisia julkaisuista, bändeistä, keikoista jne. Kaikkea indiestä black metalliin. Myös haastatteluita, arvosteluita sekä bändiesittelyitä.

Kihveli soikoon Festarit

Hyvän tuulen päivät Hankasalmella joka kesä, heinäkuun kolmantena viikonloppuna, järjestettävän skifflemusiikkitapahtuman ohjelma, artistit, historia, kuvat ja kävijäinfo.

Kontrollrummet

Kontrollrummet är ett samnordiskt forum för alla musikintresserade personer. Som registrerad kan du ladda ner och lyssna på andras musik. Vi håller hög kvalitet! Kopiosto ry Lupia teosten kaapelijakeluun, nauhoitukseen ja valokopiointiin.

Kopiosto ry

Lupia teosten kaapelijakeluun, nauhoitukseen ja valokopiointiin.

Meteli.net

Musiikkipalvelu, josta löytyy tapahtumia ja keikkoja.

Mojo

Mojo Magazinen verkkosivut rockin asialla...

Musiikki ja media

Suurin musiikkialan ammattilaistapahtuma syksyisin Tampereella.

Muusikkojen Liitto

Muusikkojen liitto on musiikin ammattilaisten oma järjestö. Meillä on osaamista sopimuksista, tekijänoikeuksista, sosiaaliturvasta ja muusikon sielunelämästä 100 vuoden ajalta – Sinua varten.

Muusikoiden.net

Muusikoiden.net on palvelu, joka on suunnattu niin musiikin ammattilaisille, harrastelijoille kuin kuluttajillekin. Sivujen tarkoituksena on luoda keskus, jossa musiikista kiinnostuneet voivat kohdata toisensa, sekä tarjota monipuolisia palveluja internetin tarjoamien mahdollisuuksien mukaan.

Music Finland

Musiikin vientiorganisaatio edistää suomalaisen musiikin ja bändien vientiä ulkomaille.

Musiikkituottajat IFPI Finland ry

Olemme Suomessa toimivien äänitetuottajien kattojärjestö, jonka tarkoitus on kehittää suomalaisen musiikkialan toimintaedellytyksiä.

Natsa klubi

Järjestämme varttuneille 1950–1970-luvun nuorille ja muille tuon ajan hyvän musiikin ystäville tarkoitettuja musiikki- ja tanssi-iltoja nostalgisella Natsalla, Kasarmikatu 40, Helsinki (ravintola Kaarle XII). Natsaillat järjestetään kuukausittain kesäaikaa lukuun ottamatta. Illat alkavat ohjelmasta riippuen klo. 18:00 tai 19:00 ja päättyvät klo. 22:00. Tulevan illan ohjelma esitellään etusivulla. Aiempien iltojen ohjelmat ja tapahtumat esitellään "Tapahtuma-arkisto" – sivulla.

Noise.fi

Noise.fi perustettiin vuonna 2001, joten olemme jo vahvasti teini-iässä ja samalla kotimaisten musiikinverkkomedioiden joukossa jo ikämiessarjaa. Useita muutoksia matkan aikana läpikäynyt sivusto uudistui viimeisimmän kerran vuoden 2014 lopussa, nyt sisältö on täysin tekijöidensä näköistä, kun sisällöntuotanto on yksittäisten bloggaajien omien mielihalujen vallassa.

New Musical Express Online

Jatkuvasti päivitettävä englantilainen popmusiikin ajankohtaisjulkaisu. Sisältö: popuutisia, levy-, elokuva-, konsertti- ja kirja-arvosteluja, keikkakalenteri, myydyimpien äänitteiden lista. Käyttöliittymä on värikäs. Formaatti on ytimekäs - pitkiä juttuja ei ole, eikä sivuja juuri tarvitse rullata. Näkökulma on korostetun brittiläinen.

NRGM.fi / Nuorgam

Uusi kotimainen rakkaudella ja hellyydellä ylläpidetty musiikkisivusto, jonka takana on joukko pitkän linjan kotimaisen eturivin musiikkilehdistön kirjoittajia. Kotimainen vaihtoehto Pitchforkin, The Quietusin ja vastaavien kaltaisille sivustoille.

Oranssin pienlehtiarkisto

Pienlehtiarkistossa voi lukea 70-luvun lopussa ja 80-luvun alussa julkaistuja punk-lehtiä. Arkistossa on myös lehtien tekijöiden haastatteluja sekä Juuso Paason suomalaisia punk- ja undergroundlehtiä käsittelevä julkaisu.

ProgressiveWorld.net

Uutisia, maailman progebändien lyhyet luonnehdinnat ja linkit, tapahtumakalenteri, arvosteluja, haastatteluja, artikkeleita, valokuvia, ja paljon muuta.

Punk Rock

Punkhenkiset artistit, levy-yhtiöt, lehdet, levykaupat, maat.

Ramopunk-sivut

Punkhenkinen sivusto esittelee bändejä, tiedottaa tapahtumista ja keikoista, julkaisee keikkaraportteja ja kerää ramopunk-linkkejä.

Rock And Roll Hall Of Fame And Museum

Rockmusiikin museon internetsivuilla on paljon tutkittavaa. Artistiesittelyjä, runsaasti historiaa ja triviaa, 500 laulua jotka muuttivat rockin, lähetyksiä.

RockCritics.com

Rock-kriitikoiden haastatteluja, artikkeleita ja arvosteluja.

Rockdata

Latviksen sivuilla kaikki olennainen suomalaisesta rockscenestä.

Rockmine

Rockminen ensyklopedia sisältää tietoa lukuisista rock-yhtyeitä ja -artisteista, uutisia, rock-julisteagallerian ja triviaa. Arkistossa kuvia, Mojo Navigator-lehden 60-luvun numeroita Adobe Acrobat-muodossa, sekä asiakirjoja (esim. The Doorsin FBI-tiedostot). Artistitietokanta, triviaa.

Rockpolis

Oulu Musiikin tiedotus- ja neuvontakeskus listaa tulevia tapahtumia Oulun seudulla ja linkittää seudun bändien kotisivuja. Bändin käsikirjassa on keikkapaikkojen ja levy-yhtiöiden yhteystietoja, raha-asiaa ja muuta aloitteleville bändeille tärkeää tietoa.

Roughstock

Internetin vanhin kantrisivusto. Sivuston oma Country Countdown Top 40-ohjelma Real Audiona, levyarvosteluja, uutisia, tapahtumia, linkkilista kantriradioasemista.

Suomalainen Bändirekisteri

Suomalaiset bändit Rekisterissä on 31302 nimeä! Voit selata bändejä kirjoittamalla hakusanasi tai osan siitä valitsemaasi hakukenttään. Klikkaa sitten vastaavaa painiketta. Monipuolisempia hakuja varten on myös Tarkennettu haku. Lisää valintoja löydät oikean ylänurkan menusta. Voit mm. ilmoittaa bändisi rekisteriin ja päivittää sen tietoja.

Suomalainen Bändirekisteri Facebook sivut

Suomalainen bändireksiteri sivut löytyy myös Facebookista.

Suomen Musiikkikustantajat ry

Suomalaisten musiikkikustantajien yhdistys.

Tavastia-klubi

Vuonna 1970 auennut Tavastia-klubi on yksi Euroopan vanhimmista rock-klubeista. Nostalgisessa miljöössä esiintyy maan isoimpia nimiä, kansainvälisiä vieraita ja tulevaisuuden tähtiä yli 250 iltana vuodessa. Täältä löydät Tavastia-klubiin ja keikkoihin liittyvät yleiset infot.

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus

Piraattituotteiden markkinavalvonta ja yleinen tekijänoikeudellinen tiedotus

Teosto ry

Säveltäjäin tekijänoikeustoimisto. Tavoitteenamme on mahdollistaa musiikin ammattimainen tekeminen ja käyttäminen. Jotta jokainen voi kokea musiikin voiman.

The one and only ABBA Official FanClub Page

Kansainvälinen virallinen ABBA-faniklubi on virallinen kanava, joka toimittaa sinulle viimeisimmät uutiset sekä valokuvia, erikoistarjouksia, tietoa matkamuistoista, tapahtumista ja paljon muuta lehden, verkkosivuston, Facebookin, Instagramin ja Twitterin kautta.

The Space Age Pop Standards Page

50- ja 60-luvun musiikkia: artistien elämäkertoja, diskografioita...

The Worldwide Band Name Registry

The Worldwide Band Name Registry Est. 1997 - Over 2,000,000 musicians and 500,000 band names registered

Maailmanlaajuinen bändinimirekisteri Arv. 1997 - Yli 2 000 000 muusikkoa ja 500 000 bändinimeä rekisteröity

Topi Sorsakoski Fan Club Topi Sorsakosken muistolle ST

Topi Sorsakosken Fani Facebook sivut Topi sorsakosken muistolle, kunnioittaen Topi Torsakosken muistoa ja elämäntyötä

Yle Areena : Timanttinen keikka

Timanttinen keikka tuo kotiin kotimaiset artistit klubikeikoilla. 

YouTube You

Tube on palvelu, jonne käyttäjät voivat lisätä videoita tai katsoa muiden käyttäjien lisäämiä videoita.